• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Τα Μέγαρο Μαξίμου «έκοψε» τις σέλφι στην Βουλή
15:12 - 15 Οκτ 2019

Τα  Μέγαρο Μαξίμου «έκοψε» τις σέλφι στην Βουλή

Είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο: ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης ενημέρωσε τους βουλευτές του κόμματος ότι υπάρχει άνωθεν εντολή ώστε να σταματήσουν οι σέλφι φωτογραφίες στην αίθουσα του Κοινοβουλίου.

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό και αποκαλύφθηκε από τα «Παραπολιτικά», από το Μέγαρο Μαξίμου διαμηνύθηκε ότι δεν θα γίνονται πλέον ανεκτές συμπεριφορές οι οποίες δεν συνάδουν με τον χώρο. Και επιπλέον, ότι για όσους δεν συμμορφωθούν, θα υπάρξουν συνέπειες.

Είναι ένα θετικό βήμα, αν και δεν αρκεί για την αποκατάσταση της κανονικότητας στην αίθουσα του Κοινοβουλίου. Πέρα από τις σέλφις, υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα συμπεριφοράς έως και εμφάνισης των βουλευτών.

Αυτά είναι βεβαίως ζητήματα της αρμοδιότητας και του Προέδρου της Βουλής, ο οποίος θα μπορούσε να αναλάβει πρωτοβουλίες στην ίδια κατεύθυνση.

Πάντως, η απαγόρευση των σέλφις είναι μία αρχή.

Αναμένουμε να δούμε αν θα τηρηθεί και κυρίως ποιες θα είναι οι συνέπειες για τους παραβάτες…